“Als een ingenieursbureau, actief in energie en duurzaamheid in gebouwen, zijn wij al meer dan dertig jaar klant bij Ides Ramboer. Onze samenwerking is historisch gegroeid en in al die tijd hebben wij nooit iets op die samenwerking kunnen aanmerken.

Onze volledige verzekeringsportefeuille is ondergebracht bij Ides Ramboer. Ook voor onze bijkomende verzekeringen, zoals uitbating, brandverzekering, juridische bijstand of de verzekering van ons wagenpark, zijn wij zeer tevreden over hun geleverde werk. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark, waar onvermijdelijk wel eens een ongeval mee gebeurt. Het is mijzelf recentelijk ook nog overkomen. In die gevallen konden wij tot nu toe steeds op een snelle en efficiënte service rekenen. Je weet altijd bij wie je terecht moet en kan steeds beroep doen op een persoonlijke dienstverlening.

De grote troef van Ides Ramboer als makelaar, is dat zij steeds hun uiterste best doen om de interessantste oplossing voor ons te vinden. Het gaat niet puur om producten verkopen, ze denken actief mee met hun klanten.”

Terug naar overzicht