Wie zijn wij?

Vandaag is Ides Ramboer NV één van dé toonaangevende verzekeringsmakelaars voor zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s in Vlaanderen. Gespecialiseerde medewerkers staan elke dag opnieuw tot uw dienst met deskundig advies en klantgerichte dienstverlening.

We willen de verzekeringsmakelaar bij uitstek zijn voor het totale verzekeringspakket van onze klanten, met focus op de niche in de bouwsector. Niet alleen ontwerpers in de bouwsector maar ook ondernemers en bouwheren kunnen bij ons terecht voor allerlei verzekeringsoplossingen.

Marktleider inzake verzekering beroepsaansprakelijkheid voor ontwerpers in de bouwsector.

In 1973 vestigde Ides Ramboer zich als verzekeringsmakelaar in de Beverenstraat in Lichtervelde. Drie jaar later nam hij samen met zijn eerste personeelslid intrek in een gloednieuw kantoor in de Stationsstraat.

Het kantoor, dat ondertussen omgevormd was tot een NV, breidde in de daaropvolgende jaren letterlijk en figuurlijk verder uit. De kantoren werden groter en moderner en het aantal medewerkers steeg, net zoals het aantal klanten, zienderogen.

Waarom kiezen voor Ides Ramboer?

Ons kantoor kent inmiddels 50 jaar expertise en know-how. Dankzij onze hooggekwalificeerde en gespecialiseerde medewerkers kunnen wij uw verzekeringsportefeuille beheren als verzekeringsarchitecten en zoeken naar een totaaloplossing op uw maat.

Wij informeren onze klanten regelmatig over nieuwe producten en wetgeving via nieuwsbrieven, seminaries of informatiesessies, die ook in-house georganiseerd worden.

Wij bieden een gratis doorlichting van uw huidige verzekeringsportefeuille, alsook het permanente proactieve beheer van uw verzekeringen via persoonlijk contact op regelmatige tijdstippen.

Wij bieden expertise en bijstand bij schadegevallen.

Wij beschikken over een eigen juridische studiedienst met een ruime dienstverlening (3 juristen staan ter uwer beschikking).

Wij zijn een onafhankelijke makelaar en werken enkel samen met gereputeerde verzekeringsmaatschappijen.

50 jaar ervaring in de bouwsector

Maatwerk

Onafhankelijk advies