Wij zijn een studiebureau gespecialiseerd in stabiliteit, technieken en project management voor private en openbare opdrachtgevers en voor alle types van bouwwerken. BM Engineering ontstond uit de fusie tussen Studiebureel Boucherie en Maes Projects. Studiebureel Boucherie bestaat al sinds 1960. Vandaag stellen wij meer dan 60 mensen te werk.
Voor onze aansprakelijkheidsverzekering zijn wij klant van het eerste uur bij Ides Ramboer. Van zodra zij met deze polis op de proppen kwamen, hebben wij ingetekend. Daarnaast zijn wij ook voor het gewaarborgd inkomen verzekerd bij hen.

Over het algemeen zijn wij zeer tevreden over hun directe manier van communiceren. Als er zich een probleem stelt kan je steeds op een snelle service rekenen. Daarnaast staan de mensen altijd klaar om ons bij te staan met deskundig advies. De keren dat wij met een schadegeval te maken kregen, werden wij steeds snel en correct geholpen. Voor mij staat Ides Ramboer gelijk aan absolute specialisatie in de bouwsector in het algemeen en in de wereld van de ontwerpers in het bijzonder.

Terug naar overzicht