Het bureau werd in 1965 opgericht door mijn vader architect Erik Van Biervliet. Sinds 1996 sta ik aan het roer van het bedrijf. We werken met 3 vaste medewerkers en doen daarnaast regelmatig beroep op stagiairs en freelancers. We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, renovaties en restauraties, met een moderne en authentieke architectuur.

Toen ik het bureau van mijn vader overnam, was de keuze om met Ides Ramboer verder te gaan een logische beslissing. Continuïteit is immers zeer belangrijk in mogelijke schadedossiers. Een vaste dossierverantwoordelijke is dan ook een absolute must. Bij de minste twijfel over mijn mogelijke betrokkenheid in één of ander schadegeval, neem ik contact met ze op. Ik krijg dan steeds de nodige feedback, waardoor ik proactief kan reageren naar derden toe.

Continuïteit is bij Ides Ramboer geen modewoord: ze zorgen steeds voor een degelijke bijstand en doen beroep op ervaren raadsmannen en technische deskundigen. Ze communiceren vlot, houden contact en geven geregeld updates via (digitale) nieuwsbrieven.

Voor ons is de samenwerking met Ides Ramboer een verademing én een aanrader. Temeer omdat we ook nog voor tal van andere verzekeringen bij hen terecht kunnen (rechtsbijstand, brand, auto, personeel, …).

Terug naar overzicht